Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Samuel Valent
7. marca 2024, 17:26
Čas čítania 1:06

Diskusiu známej relácie museli nečakane zrušiť: Politik moderátorke povedal, že k nej nebudú chodiť. Vraj tým nič „nezarobia“

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

TV Joj nedokázala nájsť náhradu za Tomáša Tarabu, ktorý sa mal zúčastniť v dnešnej relácii Na hrane.

TV Joj nečakane zrušila štvrtkový diel politicko-diskusnej relácie Na hrane. Dôvodom je podľa informácií portálu Mediaboom.sk problém s hosťami. Diskutovať mali minister životného prostredia Tomáš Taraba (SNS) a predseda výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť Juraj Krúpa (SaS), a to v nových priestoroch.

Na Facebooku sa k tomu vyjadrila aj moderátorka relácie Jana Krescanko Dibáková. TV Joj nedokázala nájsť náhradu za Tomáša Tarabu, ktorý sa ospravedlnil, že sa v relácii nezúčastní zo zdravotných dôvodov. 

„Dnes sme v situácii, že okrem politickej nevôle prísť, tu máme politikov, ktorí nechcú byť konfrontovaní s maslom iných – témami ako zahraničnopolitická izolácia či frontálny útok na Ústavný súd. A aj objektívne, sú na dovolenkách mimo republiky alebo sa pre zdravotný problém ospravedlnili ako dnešný plánovaný hosť. Ak by nebol jeden z mála ochotných, dokázali by sme nájsť náhradu,“ napísala moderátorka. 

„Komerčná televízia nemusí mať diskusnú reláciu, ktorá má s hosťami problém v každom volebnom období. Nemusíme diskutovať vôbec, len sledovať videá politikov a spindoctorov na sociálnych sieťach, hltať reči len tých svojich a nevystavovať politikov konfrontáciám a voličov stretom s pravdou o tých ‚ich‘,“ dodala.

Nič vraj politicky nezarobia

Ďalej prezradila, že istý politik jej v stredu povedal, že k nim nebudú chodiť na debaty, pretože u nich politicky nič nezarobia. Spomenula, že je pre nich veľmi náročné vyskladať zostavu hostí tak, aby ju vôbec vedeli vysielať.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Najbližšiu reláciu Na hrane plánuje televízia odvysielať 14. marca. Na ďalšie si diváci musia počkať dlhší čas, pretože ich nebudú môcť vysielať pre veľkonočné sviatky a moratórium.

Reláciu Na hrane doteraz neplánovane zrušili len raz. „Reláciu sme nevysielali len vtedy, keď hosťa Jaroslava Naďa odviezla z ministerstva sanitka a nebolo možné zabezpečiť náhradu,“ vysvetlila Dibáková.

Domov
Zdieľať
Diskusia