Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
8. marca 2024, 7:21
Čas čítania 0:28

Počasie bude cez víkend príjemnejšie. Meteorológovia predpovedajú prudkú zmenu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na Slovensko sa vrátia jarné teploty.

Meteorológovia predpovedajú, že počasie cez víkend bude na Slovensku veľmi premenlivé, ale zároveň očakávajú oteplenie. Odborníci upozorňujú na zrážky, ktoré budú v nadmorskej výške 600 metrov padať vo forme snehu, píše portál iMeteo.

Piatok zostane stále veľmi chladný. Teploty vystúpia na maximálne 11 stupňov Celzia. Na severe bude ešte chladnejšie. Zrážky odborníci predpovedajú najmä na juhozápade Slovenska. V noci zo soboty na nedeľu teploty na severnom a strednom Slovensku klesnú pod nulu.

Napriek mrazivej noci sa v sobotu na Slovensku začne otepľovať. Teploty v sobotu vystúpia na 14 a v nedeľu dokonca na 16 stupňov Celzia. Spôsobí to tlaková níž z juhu až juhozápadu, ktorá na naše územie prinesie teplý vzduch. Koniec prvého jarného týždňa tak prinesie príjemnejšie teploty.
 

počasie
Zdroj: TASR/Dano Veselský
Domov
Zdieľať
Diskusia