Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
17. marca 2024 o 9:58
Čas čítania 0:34

V rybníku na východe Slovenska našli plávať mŕtve telo ženy. Vytiahli ju bez podprsenky, podľa jej známych bola znásilnená

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vraj odišla na stretnutie s istým mužom. Z neho sa však už nevrátila.

V rybníku pri obci Drahňov, ktorá sa nachádza v okrese Michalovce, plávalo na hladine mŕtve telo ženy. Policajti ho vytiahli z vody v sobotu podvečer. Niekoľkí jej známi sú presvedčení, že ide o trestný čin, podľa ich slov ženu niekto znásilnil, zavraždil a hodil do rybníka, informujú TV Noviny.

Päťdesiatštyriročná Michalovčanka nemala deti ani manžela. Jej spolubývajúca povedala, že žena išla na stretnutie s „nejakým mužom“. Podľa jej slov nemalo telo po vytiahnutí z vody podprsenku a okolo krku malo údajne omotaný nejaký povraz alebo šnúrku. Prípadom sa zaoberá polícia. Privolaný lekár nevylúčil cudzie zavinenie.

„Na zistenie presnej príčiny smrti bolo nariadené vykonanie pitvy. Polícia miesto udalosti dôkladne zadokumentovala. Poverený príslušník OO PZ Veľké Kapušany v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Bližšie okolnosti, za akých k úmrtiu osoby došlo, sú predmetom vyšetrovania,“ uviedla hovorkyňa KR PZ Košice Jana Mésarová. 

Správu budeme aktualizovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia