Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
21. marca 2024, 11:33
Čas čítania 0:25

Facebook používateľom vracia nostalgickú funkciu. Mnohí Slováci ju pred 10 rokmi s obľubou využívali

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Správa poteší najmä generáciu Z.

Facebook obnovuje funkciu „poke“, v slovenčine pre mnohých známu ako „štuchnutie“, ktorú zo sociálnej siete stiahli do úzadia v roku 2015, upozorňuje portál mobileappdaily.com

Facebook sa obnovením štuchnutia snaží zlepšiť zapojenie používateľov na svojej platforme. Gigant chce týmto „ťahom“ zvýšiť angažovanosť používania sociálnej siete. 

Funkcia štuchnutia

Štuchnutie bola jednou z prvých funkcií, ktoré Meta zaviedla. Táto funkcia však zmizla z ponuky bez akéhokoľvek oficiálneho dôvodu.

Zaujímavé je, že funkciu reálne vývojári nikdy neodstránili, len ju schovali do úzadia. V rokoch 2014 až 2015 kleslo jej využívanie. Používatelia mali údajne pocit, že funkcia je buď príliš „flirtujúca“, alebo dokonca „strašidelná“, a postupne začali využívať iné spôsoby komunikácie.

Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: Pexels/Pixabay
Domov
Zdieľať
Diskusia