Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eva Thonhauserová
5. apríla 2024, 16:51
Čas čítania 0:32

Danko presunul upratovanie Dúbravky len pár hodín pred začiatkom. Zdemolovaný semafor si odpracuje inokedy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Upratovanie jednej z mestských častí hlavného mesta Danko prisľúbil tri dni od nehody v relácii RTVS.

Líder strany SNS Andrej Danko zmenil termín upratovania bratislavskej Dúbravky zo 6. apríla na 26. apríla. Danko tak spravil len jeden deň pred plánovanou akciou. 

Šéf SNS tvrdí, že sa tak rozhodol vzhľadom na to, že sú v daný dátum prezidentské voľby. Podľa neho je nový termín lepšou voľbou aj z dôvodu osláv Dňa zeme. Predseda strany SNS na Facebooku uviedol, že sa na novom termíne dohodol aj so starostom Dúbravky.

Andrej Danko spôsobil v noci zo štvrtka 11. januára na piatok 12. januára v bratislavskej Dúbravke autonehodu, pri ktorej zdemoloval semafor, a z miesta činu odišiel. Šéf SNS sa tri dni nato v diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12 vyjadril, že nehodu si pôjde pokojne aj odpracovať, a to upratovaním mestskej časti, kde nehodu spôsobil. „Budem zametať Dúbravku od rána do večera,“ uviedol v relácii. 

Domov
Zdieľať
Diskusia