Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
11. apríla 2024 o 10:59
Čas čítania 0:33

Fanúšikovia tenisiek Adidas Samba sú pobúrení, začali ich hromadne predávať. Na vine je britský premiér

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Britský premiér Rishi Sunak sa ospravedlnil priaznivcom tenisiek Adidas Samba po tom, ako bol kritizovaný za zničenie dôveryhodnosti tohto modelu obuvi. TASR sa odvoláva na webové stránky stanice Sky News a denníka The Guardian.

Rishi Sunak bol zachytený v teniskách Adidas Samba v sídle britského premiéra na londýnskej Downing Street vo farebnej kombinácii sivá, biela a čierna. Okrem toho mal oblečenú bielu košeľu, nohavice vo farbe námornícka modrá a čierne ponožky.


Britský časopis GQ uviedol, že premiér v úsilí prezentovať sa ako mladý a idúci s dobou týmto teniskám zničil meno. Mnohí používatelia sociálnych sietí uviedli, že svoju obuv predajú cez internet.


Premiér sa komunite priaznivcov Adidas Samba ospravedlnil. „Na svoju obranu by som však uviedol, že tenisky Adidas vrátane (modelu) Samba a ďalších nosím v skutočnosti mnoho, mnoho rokov,“ povedal. Dodal, že prvé mu pred mnohými rokmi dal jeho brat ako vianočný darček. „Som dlhodobým priaznivcom,“ podotkol.


Model Samba je podľa firmy Adidas „legendárna obuv s bohatou históriou“. Bol vytvorený v roku 1949 pre futbalistov a umožňoval im trénovať na tvrdom zľadovatenom povrchu.

Domov
Zdieľať
Diskusia