Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
11. apríla 2024, 17:05
Čas čítania 0:29

Prešovskí dobrovoľní hasiči majú záujem o Attilov renault. Ukrajincom by ním vozili humanitárnu pomoc

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dobrovoľní hasiči z Prešova svoju dobrovoľnícku činnosť financujú z 2 % z daní či z príspevkov od ľudí a firiem.

Používateľ sociálnej siete LinkedIn vyzval automobilku Renault, aby ambasádorské auto Atillu Végha darovala dobrovoľným hasičom z Prešova, ktorí na Ukrajinu vozia humanitárnu pomoc, upozorňuje Zomri.

„My jazdíme na Ukrajinu s humanitárnou pomocou a také autíčko by bolo ako dar z neba. Zatiaľ využívame naše súkromné vozidlá, ale ak by pre značku Renault bola prínosná spolupráca s dobrovoľnými hasičmi DHZ mesta Prešov, tak sme pripravení auto po Attilovi prevziať,“ napísal používateľ v príspevku.

Dobrovoľní hasiči sa okrem iného venujú aj zásahom v teréne v prípade požiarov, povodní či iných živelných pohrôm. Od prvého dňa vojny pomáhali na ukrajinských hraniciach či pôsobili v krízovom centre pre utečencov. Hasiči svoju dobrovoľnícku činnosť financujú z 2 % z daní či z príspevkov od dobrých ľudí a firiem. 

Domov
Zdieľať
Diskusia