Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR Eva Thonhauserová
16. apríla 2024, 12:50
Čas čítania 0:31

Toto sú víťazi súťaže o najlepšie e-shopy na Slovensku. Uspeli Lidl aj Ritkavsuchu.sk

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Heureka udeľovala aj cenu za udržateľný rozvoj.

E-shop Heureka organizoval už 15. ročník súťaže ShopRoku, v ktorom zákazníci aj odborná porota hlasujú za najlepší intetnetový obchod vo viacerých kategóriách.


Heureka rozdala ocenenia v štyroch kategóriách – cena kvality, cena popularity, cena Heureky a najnovšie aj cena za udržateľný rozvoj.

Absolútnym víťazom v kategórii cena popularity sa stal e-shop spoločnosti Lidl, ktorý zvíťazil štvrtý raz po sebe. Špeciálnu cenu Heureka udelila portálu Ritkavsuchu.sk, ktorý zaujal porotu výnimočným príbehom a konceptom e-shopu. „Či už je to veľká firma, alebo e-shop lokálneho výrobcu, vďaka online predaju môžete osloviť zákazníkov po celom svete,“ uviedol člen odbornej poroty Martin Prunner.

 
Cenu za udržateľný rozvoj si odniesli tri internetové obchody: Soaphoria.sk, TierraVerde.sk a ecolife.sk, ktoré minulý rok získali certifikát v oblasti udržateľného e-shopu. Víťazom súťaže ShopRoka, organizovanej portálom Heureka, v kategórii cena kvality sa stal mtbiker.sk. 

Domov
Zdieľať
Diskusia