Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eva Thonhauserová
22. apríla 2024, 16:32
Čas čítania 0:30

SNS navrhuje za člena súdnej rady Štefana Harabina. Jeho nomináciu oznámil Rudolf Huliak

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Harabin nedávno avizoval, že by sa ochotne stal aj predsedom súdnej rady.

Poslanec Rudolf Huliak informoval, že SNS za člena súdnej rady navrhuje Štefana Harabina. Nomináciu oznamuje aj napriek tomu, že poslanci zo súdnej rady ešte neodvolali súčasných nominantov, ktorými sú Ján Mazák a Andrej Majerník, upozorňuje Denník N.

Dvojnásobne neúspešný prezidentský kandidát Štefan Harabin v dezinformačnom médiu Infovojna povedal, že by bol ochotne aj predsedom súdnej rady, ak by mu takúto funkciu ponúkli.

Harabin viedol súdnu radu od jej vzniku v roku 2001 do roku 2003. Svoje pôsobenie prerušil od roku 2006, pretože sa stal ministrom spravodlivosti ako nominant HZDS v prvej vláde Roberta Fica.

Od roku 2009 ho súdna rada opätovne zvolila za predsedu Najvyššieho súdu a znova sa stal aj predsedom súdnej rady. Na tomto poste pôsobil do roku 2014. Neskôr sa začal pripravovať na prezidentskú kandidatúru.

Domov
Zdieľať
Diskusia