Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
27. apríla 2024, 14:16
Čas čítania 0:36

Legendárny spievajúci dom v Štúrove stíchol. Majiteľka po 16 rokoch prestala púšťať celodenné árie, ľudia sa vracajú domov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Susedia uvádzajú, že pre hluk z domu chodili ľudia preč na celý deň a vracali sa až v noci.

„Spievajúci dom v Štúrove“ na Košutovej ulici po 16 rokoch stíchol. Jedna obyvateľka tam pravidelne od 6.00 h rána do 22.00 h večera púšťala opernú áriu Placida Dominga, no s tým už prestala. Údajne sa domov vracajú aj tí, ktorí pred púšťaním hudby ušli, informujú TV Noviny.  

Suseda púšťala okrem árie aj hlasný alarm. Ulica sa práve z tohto dôvodu stala známou atrakciou, kam chodili aj zahraniční turisti a  televízne štáby. Majiteľku domu najprv obvinili policajti aj na podnety okolitých susedov. Neskôr ju aj liečili pre vážne duševné ochorenie. 

Susedia tvrdia, že pre hluk z domu v lokalite nechceli ľudia bývať. Niektorí údajne chodievali cez deň preč a vracali sa až v noci. Jedna suseda sa pre hlasnú hudbu nemohla dovolať pomoci, keď jej odpadla mama. Susedia uvádzajú, že žene napriek nepríjemnej situácii neprajú nič zlé. Niektorí obyvatelia ulice priznali, že stále spávajú so štupľami v ušiach, lebo si na to už zvykli.



Domov
Zdieľať
Diskusia