Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
30. apríla 2024, 6:49
Čas čítania 0:54

Štát predáva na juhu Slovenska lacný rodinný dom so záhradou. Cena je smiešna, tvoj môže byť za menej než 20 000 €

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V najnovšej ponuke sa Okresný úrad Banská Bystrica snaží predať dom so záhradou.

Štát predáva prebytočnú nehnuteľnosť v obci Nová Bašta, ktorá sa nachádza v okrese Rimavská Sobota. Elektronická aukcia sa začína na sume 19 530 eur, uvádza ministerstvo financií.

Cenové ponuky majú záujemcovia o dom doručiť v zalepenej obálke s uvedením adresy záujemcu a s označením obálky značkou: NEOTVÁRAŤ: 2024/001213-SY.

Ľudia musia svoje obálky zaslať na adresu: Okresný úrad Banská Bystrica, majetkovoprávny odbor, Nám. Ľ. Štúra 5943/1, 974 05 Banská Bystrica. Záujemcovia môžu cenové ponuky posielať od 27. apríla do 28. mája 2024. 

Cenová ponuka musí obsahovať:

  • u fyzických osôb – meno, priezvisko, trvalé bydlisko, telefónny kontakt a e-mailovú adresu na komunikáciu počas prípravy a konania elektronickej aukcie, špecifikáciu majetku podľa zverejneného oznámenia v ROPK v časti elektronické aukcie, účel využitia, ponúkanú cenu vyjadrenú pevnou sumou v mene EURO a podpis.
  • u právnických osôb – názov, sídlo, IČO, telefónny kontakt, e-mailovú adresu, meno a priezvisko zodpovedného zástupcu zabezpečujúceho komunikáciu počas prípravy a trvania elektronickej aukcie, špecifikáciu majetku podľa oznámenia v ROPK v časti elektronická aukcia, účel využitia, ponúkanú cenu vyjadrenú pevnou sumou v mene EURO, podpis osoby oprávnenej konať v mene spoločnosti.

Z aukcie budú vylúčení tí záujemcovia, ktorí sú spriaznenou osobou s iným záujemcom a ktorých cenová ponuka nebola doručená do 28. mája. Z možnosti kúpy domu budú vyradení aj tí ľudia, ktorých cenová ponuka nebola vyjadrená pevnou sumou a ktorí v stanovenom čase nezložili zábezpeku (1 900 eur), ak ju správca požadoval.

Dom na predaj.
Dom na predaj. Zdroj: Ministerstvo financií SR
Domov
Zdieľať
Diskusia