Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová TASR
1. mája 2024 o 12:08
Čas čítania 0:29

VIDEO: Vyskúšaj si adrenalínový zážitok priamo v slovenskej prírode. Už čoskoro otvoria najdlhší ferratový most na Slovensku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Z turistickej atrakcie sa návštevníkom naskytá unikátny pohľad na okolitú prírodu.

Na Skalke pri Kremnici opäť otvorili ferratový areál. Pre milovníkov adrenalínu budú od prvého mája k dispozícii nové ferraty v starej časti strediska, tzv. ferratový svet. Informovala o tom kremnická samospráva.

„Užijete si adrenalín, krásne výhľady a nezabudnuteľné okamihy,“ odkazuje návštevníkom Via ferrata Skalka na Facebooku.

Ferratový most na Skalke je s dĺžkou 78 metrov a miestami výškou až 45 metrov najväčšou adrenalínovou atrakciou tohto typu na Slovensku. Z dôvodu ochrany prírody je však aj naďalej uzatvorený. Ako informovalo mesto, predpokladaný termín jeho otvorenia je naplánovaný na začiatok júna.


Samospráva ďalej všetkých záujemcov upozorňuje, že z dôvodu bezpečnosti je pre návštevníkov povinnou výbavou ferratový výstroj, bez ktorého je vstup na ferraty zakázaný. Zapožičať si ho môžu v mestskom Relax centre priamo na Skalke.

Domov
Zdieľať
Diskusia