Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
16. mája 2024 o 19:12
Čas čítania 0:20

Medveď pri Prievidzi zničil 70-ročnému včelárovi jeho celoživotnú prácu. Spôsobil mu 10-tisícovú škodu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Včelár z Nitrianskeho Rudna prišiel o všetky úle. Medveď mu ich zdemoloval po dlhých rokoch včelárenia.

Včelárovi z Nitrianskeho Pravna v okrese Prievidza medveď v utorok zdemoloval 47 úľov, informuje portál noviny.sk. Škodu, ktorú mu medveď spôsobil, odhaduje na 10 000 eur.

„Rozbil domce, úle, rámčeky, všetko zdevastoval. Včelárim 57 rokov, mám 70. Dožiť sa niečoho takého, je to hrozné,“ opísal situáciu starý pán. Situáciu v okolí zdemolovaných úľov aktuálne monitoruje Zásahový tím pre medveďa hnedého. 

Lokalita zdemolovanej včelnice sa pritom nachádza iba pár metrov od centra sociálnych služieb, kde bývajú penzisti. V okolí Nitrianskeho Pravna zaútočil medveď na hubára už pred pár mesiacmi.

20. apríla 2024 o 10:44 Čas čítania 0:37 MAPA: Pozri si, kde všade tento rok na Slovensku spozorovali medveďa. Na viacerých miestach hlásili aj útoky MAPA: Pozri si, kde všade tento rok na Slovensku spozorovali medveďa. Na viacerých miestach hlásili aj útoky
Domov
Zdieľať
Diskusia