Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
15. mája 2024 o 21:44
Čas čítania 0:20

AKTUÁLNE: Robert Fico je po operácii. Jeho stav je stabilizovaný

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Premiéra zasiahli tri guľky.

Nové oficiálne potvrdené informácie o zdravotnom stave premiéra Fica zatiaľ nie sú. Podľa TA3 však lekári operáciu už ukončili a premiér je vraj aktuálne v umelom spánku. Podľa televízie strelec pri útoku zasiahol jeho brušnú dutinu, hruď a končatinu. Robert Fico by mal zostať v umelom spánku nasledujúcich 24 hodín.

15. mája 2024 o 20:57 Čas čítania 2:29 Prečítali sme knihu od atentátnika na Fica: súhlasil s Kotlebom a zastával sa masového vraha Harmana Prečítali sme knihu od atentátnika na Fica: súhlasil s Kotlebom a zastával sa masového vraha Harmana

S informáciou v živom vysielaní prišiel o 21.38 h moderátor televízie Peter Bielik. To, že je premiér po operácii, potvrdili aj portály Aktuality.sk a Štandard. Lekári očakávajú, že ráno premiér už možno bude schopný komunikovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia