Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a ďaľšie letné festivaly
Eva Thonhauserová
23. mája 2024, 14:55
Čas čítania 0:39

Slovenka je presvedčená, že si posielala správy s mužom, ktorý zavraždil jej mamu. Z mobilu odpisoval ešte 7 dní po vražde

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dcére sa situácia nezdala, lebo mama nikdy nekomunikovala prostredníctvom SMS.

Dcéra zavraždenej predavačky v Bojniciach je presvedčená, že si týždeň písala s vrahom jej mamy po tom, ako ju zabil. Vrah údajne udusil ženu a podľa jej dcéry písal z jej mobilu SMS ešte nasledujúcich sedem dní, upozorňujú TV Noviny

Pozostalej dcére sa zdalo podozrivé, že jej mama píše správy, pretože to nikdy nezvykla robiť. Keď sa jej snažila dovolať, neodpovedala. Ako odôvodnenie jej prišla SMS s tým, že „má pokazený mobil“ a že chce byť len sama. 

Dcére sa situácia nezdala, a tak sa spojila s otcom. Ten nahlásil ich spoločné podozrenia na polícii. Policajti prišli na miesto a v kúpeľni našli udusenú ženu. Jej dcéra je presvedčená, že si správy písala s vrahom, lebo komunikácia s mamou cez správy prebiehala už vtedy, keď bola mŕtva. 

Polícia zadržala muža z Handlovej ešte v roku 2019 a súd ho poslal do väzenia na 15 rokov, avšak ďalší súd ho oslobodil. Aktuálne prokuratúra podala mimoriadne odvolanie na ministerstvo spravodlivosti, ktoré môže prípad vrátiť na súd. 

Miesto činu na Bieloruskej ulici v Michalovciach, kde v utorok 17. januára 2023 našli štyri mŕtve telá bez známok života.
Miesto činu na Bieloruskej ulici v Michalovciach, kde v utorok 17. januára 2023 našli štyri mŕtve telá bez známok života. Zdroj: TASR/Roman Hanc



Domov
Zdieľať
Diskusia