Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová TASR
29. mája 2024 o 19:48
Čas čítania 0:51

Bratislavčanka v noci odišla na prechádzku a už sa nevrátila. Nevedia ju nájsť policajti ani horskí záchranári

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Polícia aj horská záchranná služba pátra po 33-ročnej Bratislavčanke, ktorá zmizla v nedeľu 26. mája 2024.

  • Hana z Bratislavy je nezvestná už štyri dni. Nenašli ju ani horskí záchranári, ktorí po nej pátrali vo Vysokých Tatrách, kde sa v nedeľu 26. mája stratila. 
  • 33-ročnú ženu hľadali viacerí horskí záchranári so služobnými psami, dronom a štvorkolkou, zatiaľ však bezúspešne. 
  • Hľadaná žena pri sebe nemá doklady ani iné osobné veci. Mobilný telefón nechala v priestoroch, kde bola ubytovaná. 

Prečo je to dôležité: Medializácia prípadov nezvestných osôb môže pomôcť pri ich včasnom vypátraní.

Citát„Záchranári prepátrali územie od heliportu v Starom Smokovci smerom do Novej Lesnej a žlto značený turistický chodník od Tatranskej Lesnej až po Rainerovu chatu. Napriek snahe záchranných zložiek sa nezvestnú ženu nepodarilo nájsť,“ uviedla Horská záchranná služba.


Širší kontext: Mladá Bratislavčanka sa stratila vo Vysokých Tatrách ešte v nedeľu 26. mája. Krátko po 23.00 h odišla z rezortu Hrebienok v Starom Smokovci na prechádzku, no nevrátila sa. Podľa informácií tvoviny videli nezvestnú dnes ráno vo Važci. Jedna z obyvateliek jej údajne poskytla jedlo a bundu. Žena sa podľa svedkyne pobrala ďalej. Či išlo o nezvestnú Hanu S., nie je oficiálne potvrdené.

19. júla 2024 o 16:30 Čas čítania 9:56 Historický klenot Slovenska Banskú Štiavnicu roky trápia čierne stavby. Úradníkov je málo a pamiatky sú v ohrození Historický klenot Slovenska Banskú Štiavnicu roky trápia čierne stavby. Úradníkov je málo a pamiatky sú v ohrození

Nezvestná je vysoká 165 centimetrov, štíhlej postavy, má hnedé oči a hnedé vlasy dlhé po ramená. Naposledy mala na sebe oblečenú ružovo-modrú bundu značky Dynafit, čierne športové nohavice rovnakej značky a koženú hnedú športovú obuv. Zvláštne znamenia na sebe nemá. 

nezvestná osoba
Zdroj: Facebook (Polícia SR – Prešovský kraj)
Domov
Zdieľať
Diskusia