Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Vincenc Novák
30. mája 2024 o 16:22
Čas čítania 0:29

WhatsApp čaká veľká zmena. Týka sa jednej z obľúbených funkcií, zjednoduší ti reagovanie

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
WhatsApp čaká veľká zmena. Týka sa jednej z obľúbených funkcií, zjednoduší ti reagovanie

Vývojári aplikácie WhatsApp pracujú na novej funkcii, ktorá má používateľom uľahčiť reagovanie na mediálny obsah.

Funkcia „odpovede na správu“, ktorá bola spustená pred dvoma rokmi, prešla od svojho zavedenia už viacerými zmenami. Teraz ju čaká ďalšia. Bude ňou vylepšená obrazovka na reagovanie na mediálne súbory. Po novom na ne bude možné reagovať priamo z prehliadača médií, informuje portál Mobilizujeme.cz.

Novinka je už dostupná v beta verzii pre operačný systém Android. Používatelia nájdu v spodnej časti prehliadača médií tlačidlo „Odpovedať“, po ktorého stlačení sa zobrazí klávesnica na písanie odpovede. Súčasťou je aj ikona emoji, pod ktorou sa skrýva šesť emotikonov, ktoré možno použiť na rýchlu odpoveď na prichádzajúce správy.

Naplánované sú viaceré zmeny, ktoré sa chystajú pre celú aplikáciu. WhatsApp prejde kompletnou vizuálnou zmenou, ktorá sa týka rozloženia aplikácie, ako aj podoby ikon. Aplikáciu oživia aj nové ilustrácie s animáciami.

WhatsApp
Zdroj: Android Police
Domov
Zdieľať
Diskusia