Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
31. mája 2024 o 14:20
Čas čítania 0:47

Na Slovensku otvorili prvú samoobslužnú predajňu. Zákazníci v nej nakúpia v noci aj cez sviatky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Coop Jednota na Slovensku otvorila novú predajňu.

  • Coop Jednota otvorila pri Seredi prvú automatizovanú 24/7 predajňu. Predajňa sa nachádza v obci Šalgočka. Zákazníci v nej môžu nakúpiť bez obsluhy.
  • Počas bežných otváracích hodín v nej budú prítomní aj predavači. Mimo otváracích hodín sa do predajne dostanú iba zákazníci s aplikáciou. Nakúpiť si tak budú môcť aj v noci či cez sviatky.
  • Potravinový reťazec plánuje tento rok otvoriť ďalšie automatizované predajne.

Prečo je to zaujímavé: Na Slovensku ide o prvú predajňu bez obsluhy, v ktorej si môže zákazník nakúpiť mimo otváracích hodín a aj v noci.

Citát: „Ide o nový typ samoobslužnej predajne, v ktorej môžete nakúpiť kedykoľvek. Počas riadnych otváracích hodín máte k dispozícii personál, po otváracích hodinách nakupujete sami,“ informuje COOP jednota na Facebooku

Širší kontext: 24/7 predajne budú počas dňa otvorené v štandardnom režime a do samoobslužného sa prepnú po skončení otváracích hodín. Do predajne sa po zatvorení zákazníci dostanú pomocou aplikácie.

Zákazníci sa do aplikácie prihlásia cez údaje v občianskom preukaze. Pred vstupom aplikácia každému vygeneruje QR kód, pomocou ktorého sa zákazník do predajne dostane, rovnaký QR kód ho vypustí z predajne von. Vstúpiť budú môcť iba osoby staršie ako 18 rokov.

nová predajňa 24/7 predajňa
Zdroj: Coop Jednota
nová predajňa 24/7 predajňa
Zdroj: Coop Jednota

Keď chceš vedieť viac, prečítaj si tieto články:

5. marca 2024 o 17:22 Čas čítania 1:08 Známy reťazec plánuje spustiť prvé automatizované predajne na Slovensku. Otvorené budú 24 hodín a 7 dní v týždni Známy reťazec plánuje spustiť prvé automatizované predajne na Slovensku. Otvorené budú 24 hodín a 7 dní v týždni
13. októbra 2023 o 18:40 Čas čítania 0:26 Coop Jednota prichádza s úplnou novinkou. Nákup ti donesú pred dvere, má to však háčik Coop Jednota prichádza s úplnou novinkou. Nákup ti donesú pred dvere, má to však háčik
12. októbra 2023 o 14:48 Čas čítania 0:45 Tieto dva reťazce plánujú otvoriť pobočky bez zamestnancov. Možno sa ich dočkáme už budúci rok Tieto dva reťazce plánujú otvoriť pobočky bez zamestnancov. Možno sa ich dočkáme už budúci rok
Domov
Zdieľať
Diskusia