Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
13. októbra 2023, 18:40
Čas čítania 0:26

Coop Jednota prichádza s úplnou novinkou. Nákup ti donesú pred dvere, má to však háčik

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Coop Jednota spolupracuje so službou Wolt vo viacerých slovenských mestách.

Potravinový reťazec Coop Jednota spustil na začiatku októbra v spolupráci s donáškovou službou Wolt doručovanie potravín priamo domov. Reťazec spolupracuje so službou vo viacerých mestách, informuje o tom portál Živé.sk.

„Na základe objednávky zákazníka pripraví nákup kolektív zamestnancov predajne supermarket na Mierovej v Bratislave. Vo virtuálnej Wolt predajni Coop Jednoty si môžu zákazníci vybrať z ponuky sortimentu viac ako 3 500 tovarových položiek, a to prevažne z produkcie domácich a lokálnych dodávateľov,“ uvádza spoločnosť pre portál.

Coop Jednota ponúka rôzny sortiment od mliečnych výrobkov, ovocia, zeleniny, mäsa až po trvanlivé potraviny, drogériu či krmivá a domáce potreby. Aktuálne ponúka pre zákazníkov zľavu na prvú objednávku. Donáškovú službu využíva viacero reťazcov.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Facebook/Coop Jednota Supermarket Výčapy-Opatovce
Domov
Zdieľať
Diskusia