Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
12. júna 2024 o 19:10
Čas čítania 0:36

FOTO: Žena v Bratislave vošla do jazdnej dráhy električky, z miesta rýchlo utiekla. V električke došlo k vážnemu zraneniu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Polícia pátra po neznámej žene, ktorá spôsobila dopravnú nehodu v Bratislave.

  • Bratislavská polícia pátra po neznámej žene, ktorá svojím nepozorným správaním spôsobila dopravnú nehodu, ku ktorej došlo minulý týždeň v mestskej časti Karlova Ves.
  • Chodkyňa vošla do cesty električke, na čo musel vodič prudko zabrzdiť, v dôsledku čoho na zem spadla osoba, ktorá si spôsobila zranenia. 
  • Žena z miesta utiekla.

Prečo je to dôležité: Polícia upozorňuje na nezodpovedné správanie chodkyne, ktorá svojím konaním ohrozila seba aj ostatných členov cestnej premávky. 

Citát: „Akékoľvek poznatky, ktoré by viedli k zisteniu totožnosti ženy na priloženej fotografii, oznámte na bezplatnom čísle polície 158, alebo osobne na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru, prípadne napíšte formou správy na FB profile Polícia SR – Bratislavský kraj,“ píše polícia v statuse na Facebooku.

Širší kontext: Polícia na sociálnej sieti upozorňuje na nepozorné a nedbalé správanie chodkyne, ktorá vošla do jazdnej dráhy prichádzajúcej električky. Žena sa nepresvedčila, či jej nehrozí nebezpečenstvo. V dôsledku toho musel vodič prudko zabrzdiť, na čo sa cestujúca osoba zranila.

Domov
Zdieľať
Diskusia