Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
18. júna 2024 o 8:14
Čas čítania 0:35

Dobrá správa pre slovenských cestovateľov. Z Bratislavy môžu odletieť do ďalšej exotickej destinácie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Slováci môžu v zime letieť do novej exotickej destinácie priamo z bratislavského letiska.

  • Cestovatelia sa potešia novému leteckému spojeniu. Z bratislavského Letiska M. R. Štefánika teraz môžu letieť do Kataru, informujú Aktuality.sk.
  • Exotickú dovolenku ponúka cestovná agentúra Hydrotour. Letecké spojenie bude zabezpečovať česká letecká spoločnosť Smartwings.
  • Spoločnosť bude do Kataru lietať počas zimného letového poriadku. Prvý let naplánovali na 30. septembra.

Prečo je to dôležité: Cestovné agentúry a letecké spoločnosti ponúkajú stále viac exotických destinácií, do ktorých sa dá lietať z Bratislavy. Cestovateľov preto môže potešiť ďalšie spojenie s Blízkym východom.

Širší kontext: Let z Bratislavy do Kataru trvá približne 5 hodín. Aerolinka plánuje do destinácie lietať raz do týždňa. Cestovatelia si môžu vybrať, či do Kataru pôjdu na 8- či 15-dňovú dovolenku. 

Slovenskí turisti budú môcť počas novej zimnej sezóny letieť do mexického Cancúnu, Holguínu na Kube, na ostrov Phu Quoc vo Vietname a do destinácie Punta Cana v Dominikánskej republike.

Prečítaj si naše ďalšie články o cestovaní:

6. júna 2024 o 9:30 Čas čítania 6:32 Barbora prenajíma apartmán na Lanzarote: Za cenu bratislavského 2-izbáku kúpite 4-izbák. Život je tu lacný (Rozhovor) Barbora prenajíma apartmán na Lanzarote: Za cenu bratislavského 2-izbáku kúpite 4-izbák. Život je tu lacný (Rozhovor)
15. mája 2024 o 9:30 Čas čítania 4:35 Slovenky na Bali upozorňujú na správanie Rusov: Menu iba v azbuke a pláže, na ktoré púšťajú len ľudí s ruským pasom Slovenky na Bali upozorňujú na správanie Rusov: Menu iba v azbuke a pláže, na ktoré púšťajú len ľudí s ruským pasom
9. mája 2024 o 9:30 Čas čítania 6:51 22-ročná Zuzana študuje v Monaku: Školné stojí 13-tisíc ročne, ulice sú plné celebrít a drahých áut (Rozhovor) 22-ročná Zuzana študuje v Monaku: Školné stojí 13-tisíc ročne, ulice sú plné celebrít a drahých áut (Rozhovor)


 

Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: Letisko Bratislava
Anketa:
Láka ťa táto exotická destinácia?
Jasné, chcem tam ísť.
Ani nie.
Jasné, chcem tam ísť.
63 %
Ani nie.
38 %
Domov
Zdieľať
Diskusia