Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Nina Miščíová
24. júna 2024 o 11:44
Čas čítania 0:22

Si zberateľom historických vozidiel? Dopravný podnik má pre teba jedinečnú ponuku. Ponúka staré autobusy za smiešne ceny

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dopravný podnik Bratislava ti ponúka možnosť splniť si svoj detský sen. Za tisíc eur môže byť autobus tvoj.

Dopravný podnik Bratislava predstavil na webovej stránke jedinečnú ponuku. Do aukcie ponúkol niekoľko modelov starých autobusov, ktoré potešia nejedného zberateľa. Celkovo máš na výber z 31 vozidiel, ktorých ceny sa začínajú už na 1 000 eur. Dôležité je poznamenať, že nie všetky vozidlá sú pojazdné a všetky sú bez STK. 

Najlacnejším v ponuke je takmer 20-ročný nepojazdný autobus IVECO Daily DCLI 70-50C15, ktorý ma najazdených takmer 400 000 kilometrov. 

Ak ťa ponuka zaujala, neváhaj, čas máš iba do 12. júla do 10.00 h. V najbližších týždňoch môžu záujemcovia kontaktovať dopravný podnik, aby si jednotlivé vozidla obhliadli. 

Domov
Zdieľať
Diskusia