Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
30. júna 2024 o 13:44
Čas čítania 0:26

AKTUÁLNE: Na hlavnej stanici v Bratislave nahlásili výbušninu. Polícia prehľadáva všetky odchádzajúce vlaky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na hlavnej stanici v Bratislave polícia overuje oznam o údajnom výbušnom systéme.

AKTUALIZOVANÉ (15.04 h): Prítomnosť nástražného výbušného systému na hlavnej železničnej stanici v Bratislave nepotvrdili. Polícia však v súvislosti s nedeľným oznámením pátra po totožnosti muža, ktorý by mohol pomôcť udalosť objasniť.

Polícia v súčasnosti preveruje oznámenie o údajnej prítomnosti výbušného systému v priestoroch hlavnej stanice v Bratislave. Potvrdil to bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

„Vykonávame potrebné úkony s cieľom preverenia jeho hodnovernosti,“ skonštatoval Szeiff s tým, že bližšie informácie poskytne polícia neskôr.

Hovorca Železničnej spoločnosti Slovensko Dominik Drevický pre TASR uviedol, že polícia kontroluje všetky vlaky odchádzajúce zo železničnej stanice. Meškania vlakov sú však minimálne. „Vznikajú len minimálne meškania, podľa dispečerov je to možno desať, maximálne 15 minút,“ povedal.

Domov
Zdieľať
Diskusia