Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
10. júla 2024 o 15:11
Čas čítania 0:45

Slovák zo Záhoria podal tiket za pár eur, dnes sa zobudil ako multimilionár. Šanca na výhru bola mizivá

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pravdepodobnosť získania jackpotovej výhry v hre Euromilióny je 1 : 25 632 288.

  • Slovák zo Záhoria vyhral vyše 7 miliónov eur.
  • Zabodovať sa mu podarilo v utorok v hre Euromilióny. Podal si tiket za 9,50 eura.
  • Vyžrebovali čísla: 3, 11, 19, 22, 23, 28 a 29 a powerballové číslo 6. Práve tieto čísla mal šťastný výherca na svojom tikete a priniesli mu neuveriteľnú výhru, informuje Tipos.

Prečo je to zaujímavé: Na Slovensku žije približne päť a pol milióna obyvateľov a šanca, že človek vyhrá v tomto type hry, je v pomere 1 : 25 632 288.

Citát: „Je pre mňa veľkým potešením zablahoželať výhercovi k úžasným siedmim euromiliónom. V Tipose plníme naše poslanie, ktorým je prinášať radosť z hier a výhier. Veríme, že každá výhra, či už menšia, alebo miliónová, prinesie výhercovi len pozitívne zmeny a novú životnú etapu plnú radosti,“ uviedol generálny riaditeľ národnej lotériovej spoločnosti Tipos Peter Deďo. 

Širší kontext: Pravdepodobnosť výhry v hre Euromilióny je 1 : 25 632 288. Daná výhra je v poradí 7. najvyššou výhrou v rebríčku jackpotových výhier. Zatiaľ najvyššou výhrou v hre Euromilióny je jackpot 8 997 697,75 eura, ktorý padol 25. januára 2020 a je doteraz na tretej priečke v historickom rebríčku najvyšších výhier v lotériách od Tiposu.

Domov
Zdieľať
Diskusia