Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
13. júla 2024 o 8:22
Čas čítania 0:46

Vlaky z Trenčína posilnili o ďalšie vozne. Návštevníkom Pohody platia nedeľné lístky aj v sobotu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Festival Pohoda museli po silnej búrke predčasne ukončiť.

  • Pohoda informovala svojich návštevníkov, že po zrušení festivalu platia nedeľné vlakové lístky aj v sobotu.
  • ZSSK taktiež posilnila vlaky o ďalšie vozne. Ide najmä o vlaky Ex 601 a Ex 603, ktoré odchádzajú z Bratislavy o 06.01 a 08.01 a prichádzajú do Trenčína o 07.32 a 09.32.
  • Festivalové parkovisko a karavan parking sú otvorené v sobotu do 16.00 h.

Prečo je to dôležité: Organizátori sa rozhodli festival ukončiť po zvážení časových možností kontroly bezpečnosti festivalových stavieb. Momentálne zabezpečujú čo najpohodlnejší presun návštevníkov z Trenčína.

Citát: „Na základe dostupných informácií by kontrola všetkých stavieb nemohla prebehnúť skôr ako do 24 hodín, čo znemožňuje pokračovať v programe festivalu. Bezpečnosť našich hostí je ale prioritou, a preto veríme, že naše rozhodnutie, ktoré sme spravili s veľkou ľútosťou, všetci pochopia,“ uviedli organizátori.

Širší kontext: Časť Slovenska zasiahli v piatok večer intenzívne búrky. Na festivale Pohoda spôsobili pád veľkého stanu. Záchranári ošetrili 12 ľahko zranených osôb. Transportovali ich do nemocníc v Trenčíne a Považskej Bystrici. Išlo prevažne o úrazy hlavy a horných končatín. Polícia avizovala, že pre pád stanu začne trestné stíhanie vo veci trestného činu všeobecného ohrozenia.

Keď chceš vedieť viac, prečítaj si tieto články: 

13. júla 2024 o 0:18 Čas čítania 0:31 AKTUÁLNE: Tohtoročná Pohoda sa končí. Organizátori sa rozhodli festival zrušiť AKTUÁLNE: Tohtoročná Pohoda sa končí. Organizátori sa rozhodli festival zrušiť
12. júla 2024 o 20:29 Čas čítania 0:38 VIDEO: Na Pohode spadol stage. Návštevníci zverejňujú fotografie po búrke VIDEO: Na Pohode spadol stage. Návštevníci zverejňujú fotografie po búrke
12. júla 2024 o 22:54 Čas čítania 0:30 VIDEÁ: Ľudia na Pohode natočili zábery z búrky, ktorá zasiahla festival. Organizátori zvažujú, čo ďalej VIDEÁ: Ľudia na Pohode natočili zábery z búrky, ktorá zasiahla festival. Organizátori zvažujú, čo ďalej

Domov
Zdieľať
Diskusia