Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
13. júla 2024 o 9:31
Čas čítania 0:35

Po páde stanu na Pohode ošetrili celkovo 30 ľudí. 4 ľudí hospitalizovali s vážnejšími zraneniami, záchranári zverejnili detaily

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na festivale Pohoda ošetrili na urgente 30 osôb, štyria ľudia sa zranili vážnejšie.

  • Záchranári ošetrili po piatkovej intenzívnej búrke a páde stanu na festivale Pohoda v Trenčíne 15 prevažne ľahšie zranených osôb vo veku 19 až 49 rokov, z toho boli dvaja cudzinci.
  • 14 z nich transportovali do nemocníc v Trenčíne a Považskej Bystrici. Išlo prevažne o úrazy hlavy, pomliaždeniny horných a dolných končatín.
  • Dve ženy vo veku 20 a 24 rokov utrpeli vážnejšie zranenia – zlomeniny driekovej chrbtice a panvy.
  • Na urgente vo Fakultnej nemocnici Trenčín celkovo ošetrili po búrke až 30 ľudí, 4 museli s vážnejšími zraneniami hospitalizovať, informujú tvnoviny.sk.

Prečo je to dôležité: Organizátori sa rozhodli festival ukončiť po zvážení časových možností kontroly bezpečnosti festivalových stavieb.

Širší kontext: Časť Slovenska zasiahli v piatok večer intenzívne búrky. Na festivale Pohoda spôsobili pád veľkého stanu. Polícia avizovala, že pre pád stanu začne trestné stíhanie vo veci trestného činu všeobecného ohrozenia.

Keď chceš vedieť viac, prečítaj si tieto články: 

13. júla 2024 o 8:22 Čas čítania 0:46 Vlaky z Trenčína posilnili o ďalšie vozne. Návštevníkom Pohody platia nedeľné lístky aj v sobotu Vlaky z Trenčína posilnili o ďalšie vozne. Návštevníkom Pohody platia nedeľné lístky aj v sobotu
13. júla 2024 o 0:18 Čas čítania 0:31 AKTUÁLNE: Tohtoročná Pohoda sa končí. Organizátori sa rozhodli festival zrušiť AKTUÁLNE: Tohtoročná Pohoda sa končí. Organizátori sa rozhodli festival zrušiť
12. júla 2024 o 20:29 Čas čítania 0:38 VIDEO: Na Pohode spadol stage. Návštevníci zverejňujú fotografie po búrke VIDEO: Na Pohode spadol stage. Návštevníci zverejňujú fotografie po búrke

Späť
Zdieľať
Diskusia