Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
14. júla 2024 o 11:06
Čas čítania 0:56

AKTUÁLNE: Policajná naháňačka pri Senci sa skončila nehodou. Zranilo sa osem ľudí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na mieste zasahuje aj záchranársky vrtuľník.

V obci Tomášov v okrese Senec sa stala vážna dopravná nehoda, pri ktorej sa zranilo osem ľudí. Stala sa pri policajnej naháňačke. Muž, ktorého polícia naháňala, je vo vážnom stave a skončil na umelej pľúcnej ventilácii na bratislavských Kramároch, informujú Noviny.sk.

„Operátor linky tiesňového volania 155 vyslal štyri pozemné ambulancie a záchranársky vrtuľník k dopravnej nehode troch motorových vozidiel v okrese Senec. Podľa prvotných informácií sa má na mieste nachádzať 8 zranených osôb,“ napísalo na Facebooku Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR.

Zelená vlna STVR na sociálnej sieti priblížila, že nehoda sa stala na Rastickej ulici. Križovatka ulíc Mierová a Rastická je vraj uzavretá. Vodiči hlásia zdržania vo všetkých smeroch, obchádzka je možná po okolitých uliciach a obciach.

Nehodu spôsobil muž bez vodičského preukazu

Polícia informovala, že dopravnú nehodu spôsobil 49-ročný muž, ktorý unikal pred policajnou hliadkou. Došlo k zrážke s dvomi vozidlami, v dôsledku ktorej poškodil ďalšie dve odstavené vozidlá.

19. septembra 2024 o 12:10 Čas čítania 2:29 Žena z legendárnej fotky Fica s Colou dostala vysokú pozíciu na úrade vlády. Jej správu využili pri útoku na odborníkov Žena z legendárnej fotky Fica s Colou dostala vysokú pozíciu na úrade vlády. Jej správu využili pri útoku na odborníkov

Policajti chceli vodiča zastaviť a skontrolovať v nedeľu krátko po 09.00 h na ulici Pri trati v bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice. „Vodič znamenia na zastavenie nerešpektoval a vo vysokej rýchlosti pred hliadkou unikal v smere z Bratislavy do Trnavského kraja,“ priblížil Szeiff.

Vodič ignoroval opakované výzvy policajtov a unikal vysokou rýchlosťou. Vo vozidle po nehode našli policajti viacero vreciek s obsahom bielej kryštalickej látky, ktoré zašlú na expertízne skúmanie. Policajti zároveň na mieste zistili, že vodič viedol motorové vozidlo v čase zadržania vodičského oprávnenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia