Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
24. júla 2024 o 9:40
Čas čítania 0:27

Na Slovensku končí jeden typ bezkontaktnej platby, ktorý ponúkali mnohé veľké banky. O pár dní už možno nezaplatíš hodinkami

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Známa služba poskytujúca bezkontaktné platby hodinkami oznámila na Slovensku koniec. Zákazníci si musia nájsť inú alternatívu.

Mnoho zákazníkov na Slovensku, ktorí uprednostňujú platby hodinkami alebo mobilom, už viac nebude môcť využívať službu Fitbit Pay. Tá prestane majiteľom smart hodiniek fungovať 29. júla 2024, informuje Herná zóna.

Služba prestane fungovať úplne, nahradí ju alternatíva Google Pay, pod ktorú Fitbit patrí. Znamená to, že hodinky funkcionalitu nestratia, len si ich budú musieť majitelia opätovne nastaviť. Pre nepripravených zákazníkov však môže ísť o nepríjemnosť v prípade, že sa o nefunkčnej službe dozvedia až pri pokladnici.

Na Slovensku túto službu ponúkalo niekoľko bánk, ktoré teraz prostredníctvom elektronickej komunikácie oznamujú zákazníkom, aby sa pripravili na trvalú zmenu.

Na novinku sa musia pripraviť zákazníci v týchto bankách:

  • Fio banka,
  • 365.bank,
  • Poštová banka,
  • Slovenská sporiteľňa,
  • ČSOB,
  • mBank.
Platba hodinkami
Zdroj: Pexels/Ivan Samkov
Domov
Zdieľať
Diskusia