Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
28. júla 2024 o 7:46
Čas čítania 0:33

Známa sieť drogérií informuje o výpadku. E-shop má obmedzených niekoľko služieb

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Sieť dm drogérie hlási veľkú údržbu internetového obchodu.

  • Sieť dm drogérie na svojom webe informovala o údržbe systému, ktorá bude trvať do 29. júla, informuje reťazec na svojom webe.
  • Vďaka vylepšovaniu e-shopu budú niektoré služby obmedzené a niektoré nebudú fungovať vôbec.
  • Slováci budú musieť pri doručovaní počítať s meškaním, pretože pri online objednávkach môže byť predĺžená dodacia lehota.

Prečo je to dôležité: Informovanie o výpadku e-shopu pomáha zákazníkom, ktorí plánovali nakupovať, vyhnúť sa frustrácii z neúspešných pokusov o nákup.

Citát: „Náš e-shop potrebuje z času na čas osobitnú pozornosť, aby sme vám mohli prinášať ešte väčší nákupný zážitok. V súvislosti s tým budeme v nasledujúcich dňoch pracovať na jeho vylepšeniach,“ informuje dm.

Širší kontext: Slováci sa musia pripraviť na to, že nie je dostupná služba expresné vyzdvihnutie a expresné doručenie. Obmedzenia sa týkajú aj zaslania a dodania, vrátenia tovaru a reklamácie a tiež zobrazenia dostupnosti v dm predajniach.

dm drogéria
Zdroj: eurovea.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia