Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
30. júla 2024 o 13:50
Čas čítania 0:45

VIDEO: Kamera zaznamenala hrozivú nehodu na východe Slovenska. Výsledkom je päť zranených

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia dopravnú nehodu aktuálne vyšetruje.

  • V nedeľu 28. júla došlo vo večerných hodinách k vážnej dopravnej nehode medzi Sninou a Stakčínom.
  • Mladý muž nerešpektoval dopravné značenie „Zákaz predbiehania“ a čelne narazil do protiidúceho auta, ktoré šoféroval 18-ročný vodič.
  • Pri dopravnej nehode sa zranilo päť ľudí a jedna osoba utrpela ťažké zranenia.

Prečo je to dôležité: Nehody spôsobené ignorovaním pravidiel zdôrazňujú potrebu dôsledného dodržiavania pravidiel cestnej premávky na zaistenie bezpečnosti všetkých účastníkov premávky.

Citát:„Vodič predbiehal aj napriek tomu, že pred sebou nemal rozhľad na takú vzdialenosť, ktorá je potrebná na bezpečné predbiehanie, a nemohol sa bezpečne zaradiť pred auto, ktoré predbiehal. Výsledkom bola čelná zrážka s protiidúcim autom, ktoré šoféroval 18-ročný vodič. V čase nehody sa v aute, do ktorého vodič čelne narazil, nachádzali aj štyria spolucestujúci,“ píše polícia.

Širší kontext: U vodičov nezistili prítomnosť alkoholu. Polícia informuje, že príčina a vznik dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania. V prípade začali trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

Prečítaj si aj tieto články:

29. júla 2024 o 15:40 Čas čítania 0:37 Deti využili nepozornosť dospelých, za volant si sadol 11-ročný chlapec. Dôsledkom sa nepotešili rodičia ani susedia Deti využili nepozornosť dospelých, za volant si sadol 11-ročný chlapec. Dôsledkom sa nepotešili rodičia ani susedia
28. júla 2024 o 16:46 Čas čítania 0:23 VIDEO: V krčme v Malackách zbili muža. Skupinka ho dokopala na zemi údajne pre konkurenčný boj v podnikaní VIDEO: V krčme v Malackách zbili muža. Skupinka ho dokopala na zemi údajne pre konkurenčný boj v podnikaní
26. júla 2024 o 19:44 Čas čítania 0:18 VIDEO: Policajná hliadka zachránila z potoka 67-ročnú ženu. O pomoc volala takmer dva dni VIDEO: Policajná hliadka zachránila z potoka 67-ročnú ženu. O pomoc volala takmer dva dni

Domov
Zdieľať
Diskusia