Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
2. augusta 2024 o 19:46
Čas čítania 0:26

Wizz Air poteší novou linkou mnohých dovolenkárov. Z Budapešti môžeš až trikrát týždenne letieť na nádherné talianske pobrežie

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Letecká spoločnosť pustí novú linku už koncom októbra 2024.

Letecká spoločnosť Wizz Air spúšťa novú pravidelnú linku z Budapešti na nádherné pobrežie Amalfi. Turisti budú môcť z maďarského letiska letieť na letisko Salerno Costa d'Amalfi, ktoré sa nachádza len 20 kilometrov od mesta Salerno už od konca októbra, informuje portál Letenky za babku.

Letecká spoločnosť naplánovala prvý let na 28. októbra 2024. Turisti sa môžu tešiť na pravidelnú linku, ktorá bude letieť až trikrát do týždňa. Vždy v pondelok, stredu a piatok. Spojenie je preto ideálne na predĺžený víkend.

Ceny leteniek sú už v predaji. Let v januári ťa vyjde už od 32 € pre členov Wizz Discount Clubu. Portál však očakáva, že ceny klesnú už aj na jeseň.

Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: Unsplash/Tom Podmore
Domov
Zdieľať
Diskusia