Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
3. augusta 2024 o 9:05
Čas čítania 0:21

Turisti nechali na chorvátskom odpočívadle svoje dieťa. Zistili to až po 200 kilometroch

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Dovolenkári svoju dcéru zabudli a odišli.

Rodičia si po 200 kilometroch cesty uvedomili, že na diaľničnom odpočívadle zabudli svoju 11-ročnú dcéru.

Zamestnanec odpočívadla pri obci Rašćane na juhu Chorvátska informoval políciu, že ho telefonicky kontaktovala turistka a nahlásila nezvestnosť svojej dcéry. Polícia našla vystrašené a uplakané dievča na diaľničnom odpočívadle. Rodičia si ju vyzdvihli o niekoľko hodín neskôr. Polícia národnosť turistov nezverejnila.

Matka dievčaťa uviedla, že cestovali v skupine spolu s ďalšími autami a predpokladala, že jej dcéra sa nachádza v jednom z nich. Rodičia nebudú čeliť žiadnemu obvineniu, uvádza polícia vo vyhlásení.

3. augusta 2024 o 9:30 Čas čítania 5:14 Lukáš s Viktóriou majú otvorené manželstvo: Pociťujem k svojej žene lásku, no stále mám chuť aj na iné (Rozhovor) Lukáš s Viktóriou majú otvorené manželstvo: Pociťujem k svojej žene lásku, no stále mám chuť aj na iné (Rozhovor)
2. augusta 2024 o 17:09 Čas čítania 4:43 Maskulínne pôsobiace športovkyne nie sú výmyslom „zvrátenej modernej doby“. Tému rieši svet už takmer 100 rokov Maskulínne pôsobiace športovkyne nie sú výmyslom „zvrátenej modernej doby“. Tému rieši svet už takmer 100 rokov
2. augusta 2024 o 12:30 Čas čítania 7:22 Skateboardista Richard Tury: V Košiciach na nás vybehla polícia, v Komárne sme museli čistiť a natierať zábradlie (Rozhovor) Skateboardista Richard Tury: V Košiciach na nás vybehla polícia, v Komárne sme museli čistiť a natierať zábradlie (Rozhovor)
Chorvátsko, diaľnica
Zdroj: TASR/Roman Hanc
Domov
Zdieľať
Diskusia