Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
20. augusta 2024 o 9:40
Čas čítania 0:40

VIDEO: Sociálne siete obletelo video brutálnej bitky vo Vranove. Ženu napadol agresívny gang priamo na železničnej trati

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Agresívny gang napadol ženu na železničnej stanici vo Vranove nad Topľou.

Agresívna skupina napadla ženu v sobotu na železničnej stanici vo Vranove nad Topľou. Skupina niekoľkých žien sa vrhla na inú ženu a začala ju kopať a ťahať za vlasy. Útok zachytil okoloidúci na kameru a zverejnili v skupine Strážske a okolie. 

Video zachytilo, ako sa skupina žien vrhla na obeť a začala ju fyzicky napádať, až kým neskončila v bolestiach na zemi. Celý incident ukončil až zamestnanec železníc, ktorý začal na agresívne ženy kričať a odháňať ich.

„Polícia sa prípadom zaoberá. Dňa 18.08.2024 bolo na OO PZ Vranov nad Topľou prijaté od poškodenej oznámenie, že dňa 17.08.2024 v podvečerných hodinách na železničnej stanici vo Vranove nad Topľou bola fyzicky napadnutá inými osobami, ktoré ju ťahali za vlasy a napádali ju. Z dôvodu vecnej príslušnosti bolo predmetné oznámenie dňa 19.08.2024 odstúpené Oddeleniu železničnej polície PZ Prešov spolu so záznamom z incidentu zverejneného na sociálnych sieťach neznámou osobou. V súvislosti s incidentom nebolo zistené, aby došlo k zraneniu osôb,“ vyjadril sa k incidentu hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Štefan Pecuch.

Domov
Zdieľať
Diskusia