Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
26. augusta 2024 o 11:39
Čas čítania 1:03

Klienti operátora Orange mohli od rána pocítiť nedostupnosť internetu a televízie. Výpadok sa týka viacerých lokalít

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Orange sa za prípadné komplikácie ospravedlňuje.

  • Operátor Orange informuje, že v pondelok (26. august) a v utorok (27. august) nebude fungovať internet ani televízia.
  • Dôvodom výpadku sú plánované práce na strane spoločnosti Slovak Telekom, a.s., ktoré sa uskutočnia v nasledujúcich dňoch.
  • Výpadok sa dotkne lokalít Bratislavy, Ružomberka, Martina, Bernolákova, Bartošovej Lehôtky a Starej Kremničky.

Citát:„Za prípadné komplikácie sa vám ospravedlňujeme a ďakujeme za pochopenie. V prípade, že vám po ukončení plánovaných prác nefungujú služby, reštartujte prosím vaše zariadenia,“ informujú na webe.

Širší kontext: V pondelok v čase od 7:30 hod do 19:30 hod hlásia výpadok v bratislavských uliciach na Levočskej, Prokopovej, Vilovej a Vranovskej. Nedostupnosť služieb bude aj v Ivanke pri Dunaji a Vidinej.

V Ružomberku bude výpadok trvať od pondelka do utorka v čase od 8:00 hod do 5:00 hod. Nedostupnosť sa dotkne ulíc Bohunka, Do Uhliska, Družstevná, Hlavná, Korytnická, Korytnická A, Pod Dielcom, Pod Hlinisko, Pod Ostré, Pod Sidorovo A, Pod Vŕškom, Raveň, Skalná, SNP, Šípová, Školská, Trlenská, Vlkolínec, Za celulózkou, Záhumnie.

19. septembra 2024 o 12:10 Čas čítania 2:29 Žena z legendárnej fotky Fica s Colou dostala vysokú pozíciu na úrade vlády. Jej správu využili pri útoku na odborníkov Žena z legendárnej fotky Fica s Colou dostala vysokú pozíciu na úrade vlády. Jej správu využili pri útoku na odborníkov

Operátor informuje, že v utorok budú služby nedostupné aj v Martine. V čase od 7:30 hod do 16:30 bude výpadok v uliciach Bagarova, Brigádnická, Čulenova, Dostojevského, Generála Svobodu, H. Meličkovej, Hollého, J. Goliána, Jána Šípku, L. Frimmela, M. Poláka, M. Uhera, Medekova, Nekrasova, O. Borodáčovej, R. Viesta, S. Bibzu, Šmidkeho, Tolstého, Tulská, V. Žingora, Wolkerova.

V Bernolákove bude výpadok od 7:30 hod do 17:30 hod. Nedostupnosť sa dotkne ulíc Družstevná, Hlinkova, Hviezdoslavova, Jesenského, Kollárova, Komenského, Metodova, Nálepkova, Poštová, Potočná, Staničná, Trnavská.

V čase od 7:30 hod do 17:30 hod budú služby nedostupné aj v Bartošovej Lehôtke a Starej Kremničke.

Prečítaj si aj tieto články:

9. augusta 2024 o 9:05 Čas čítania 0:52 O2 zavádza 5G sieť v ďalších okresoch na Slovensku. Pokrýva už takmer 80 % krajiny O2 zavádza 5G sieť v ďalších okresoch na Slovensku. Pokrýva už takmer 80 % krajiny
29. júla 2024 o 12:19 Čas čítania 0:43 Orange hlási výpadok služieb. V niektorých lokalitách ti nebude fungovať internet ani televízia Orange hlási výpadok služieb. V niektorých lokalitách ti nebude fungovať internet ani televízia
26. júla 2024 o 8:04 Čas čítania 0:38 Slovenskí diváci prídu o ďalšie dve české stanice. Známy operátor ich vyradil zo svojej ponuky Slovenskí diváci prídu o ďalšie dve české stanice. Známy operátor ich vyradil zo svojej ponuky
Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Facebook/Orange
Domov
Zdieľať
Diskusia