Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
27. augusta 2024 o 17:33
Čas čítania 0:31

Mesto Detva predáva rekreačný dom s pozemkami za mimoriadne výhodnú sumu. Nehnuteľnosť sa nachádza na juhu Slovenska

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Peniaze chce Detva využiť na obnovu a údržbu iných nehnuteľností.

  • Mesto Detva chce predať rekreačný dom v Štúrove, ktorý v súčasnosti nevyužíva. Minimálna ponuková cena je v zmysle znaleckého posudku 101 000 eur.
  • Dom s pozemkami, ktoré sa nachádzajú pri rekreačnej oblasti na juhu Slovenska, eviduje mesto ako prebytočný a neupotrebiteľný majetok.
  • V súčasnosti je v zlom technickom stave, vyžadujúcom investíciu, na ktorú mesto nemá finančné prostriedky. Predajom tak chce získať peniaze, ktoré môže využiť na obnovu a údržbu iných nehnuteľností pre verejnosť priamo pod Poľanou.

Širší kontext: Mestskí poslanci rozhodli o predaji nehnuteľnosti formou obchodnej verejnej súťaže. Záujemcovia môžu svoje súťažné návrhy mestu doručiť do 30. augusta do 10.00 h.

Určujúcim kritériom pri vyhodnotení obchodnej verejnej súťaže bude najvyššia ponúknutá cena. Najvýhodnejší návrh vyhodnotí komisia. Tvoriť ju budú poslanci mestskej rady, architekt mesta, právnik mesta, vedúca oddelenia správy majetku i prednostka mestského úradu.

Domov
Zdieľať
Diskusia