Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
7. septembra 2024 o 9:37
Čas čítania 0:32

Minister Taraba si vybral dodávateľa právnych služieb. Presvedčiť ho mala anylýza, ktorá ešte len vzniká

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Advokát Podhorský a minister Taraba sa poznajú niekoľko rokov a žijú od seba pár domov.

  • Minister životného prostredia Tomáš Taraba si vybral za dodávateľa právnych služieb Patrika Podhroského. Ministra mala presvedčiť analýza v bratislavskej mestskej časti Vrakuňa, ktorá však podľa oficiálnych informácií ešte len vzniká, informujú tvnoviny.sk.
  • Rezort uviedol, že analýzu nepošle, lebo sa ešte len bude robiť, zatiaľ čo advokát Podhorský uviedol, že si jeho kancelária vypýtala za prácu riadne vykázanú hodinovú odmenu.
  • Advokát Podhorský a minister Taraba sa poznajú niekoľko rokov a žijú od seba pár domov.

Citát: „Za predmetnú analýzu si moja advokátska kancelária vyúčtovala riadne vykázanú hodinovú odmenu,“ píše osobne Podhorský v texte predžalobnej výzvy, ktorú adresoval opozičnej poslankyni za Progresívne Slovensko Tamare Stohlovej.

Širší kontext: Advokát poslankyňu obviňuje z toho, že mu poškodzuje dobré meno. Od Stohlovej žiada ospravedlnenie. Na otázky redakcie Markízy ohľadom pochybností nereagoval. 

Prečítaj si aj tieto články:

6. septembra 2024 o 8:31 Čas čítania 0:52 Envirorezort ohlásil spustenie veľkej výzvy na Slovensku. Jedna obec môže dostať až trojmiliónovú dotáciu Envirorezort ohlásil spustenie veľkej výzvy na Slovensku. Jedna obec môže dostať až trojmiliónovú dotáciu
22. augusta 2024 o 13:29 Čas čítania 1:14 Konflikt medzi Chmelárom a Tarabom sa vyostruje. V statusoch sa označujú za frustrovaných politikov či fašistov v drese SNS Konflikt medzi Chmelárom a Tarabom sa vyostruje. V statusoch sa označujú za frustrovaných politikov či fašistov v drese SNS
19. augusta 2024 o 16:32 Čas čítania 1:00 Herečka Zuzana Fialová ostro reaguje na Tarabovu obhajobu Štefana Kuffu. Tvrdí, že šíri klamstvá Herečka Zuzana Fialová ostro reaguje na Tarabovu obhajobu Štefana Kuffu. Tvrdí, že šíri klamstvá
Tomáš Taraba.
Tomáš Taraba. Zdroj: Pavel Neubauer/TASR
Domov
Zdieľať
Diskusia