Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Nina Miščíová
19. augusta 2024 o 16:32
Čas čítania 1:00

Herečka Zuzana Fialová ostro reaguje na Tarabovu obhajobu Štefana Kuffu. Tvrdí, že šíri klamstvá

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zuzana Fialová sa k situácii vyjadrila na sociálnej sieti X.

Minister životného prostredia Tomáš Taraba vo facebookovom statuse obhajuje včerajšie prerušenie divadelného predstavenia štátnym tajomníkom ministerstva životného prostredia Štefanom Kuffom. Incident sa odohral v obci Malá Franková.

„Pravda je taká, že včera pred deťmi v obci Malá Franková púšťali progresívni herci perverzné predstavenie plné LGBTI scén a tomu primeraný slovník. Keď Štefan Kuffa, ktorý tam bol na slávnostiach, povedal, že toto nie je vhodné pre obecenstvo plné detí, mali ho začať "divadelníci" biť tyčami a rozbiť mobil,“ napísal Taraba v príspevku. Dodal, že pôvodcom násilia majú byť „šimečkovci“.

Na status ministra reagovala aj herečka Zuzana Fialová na sociálnej sieti X. „Zhodou náhod v tejto írskej oceňovanej hre účinkujem v Bratislave a LGBTI tematika tam zhodou náhod nie je vôbec. Je o matke, dcére a vnučke. Sprevádzame ich jedným rokom ich života z troch uhlov pohľadu. Zomrie starý otec a vnučke sa narodí syn a mama prestane milovať alkoholika. Lož,“ komentovala Fialová.

10. septembra 2024 o 18:20 Čas čítania 2:34 Radikalizovali aj vraha zo Zámockej, v USA zadržali lídrov Terrorgram Collective Radikalizovali aj vraha zo Zámockej, v USA zadržali lídrov Terrorgram Collective

Kuffa prerušil včerajšie predstavenie Národného divadla Košice a začal určovať, pre koho je vhodné a kto by mal zostať sedieť v hľadisku. Štátneho tajomníka nakoniec musel vyviesť starosta.

Na situáciu už medzičasom reagovalo aj Národné divadlo Košice. Ohradilo sa voči akémukoľvek zasahovaniu do umeleckej tvorby. 

19. augusta 2024 o 12:52 Čas čítania 0:37 Národné divadlo Košice reaguje na Kuffu: Ohradzuje sa voči akémukoľvek zasahovaniu do slobody umeleckej tvorby Národné divadlo Košice reaguje na Kuffu: Ohradzuje sa voči akémukoľvek zasahovaniu do slobody umeleckej tvorby
19. augusta 2024 o 7:19 Čas čítania 0:48 VIDEO: Štefan Kuffa prerušil divadelné predstavenie. Divákom určoval, pre koho je vhodné a kto by mal zostať sedieť v hľadisku VIDEO: Štefan Kuffa prerušil divadelné predstavenie. Divákom určoval, pre koho je vhodné a kto by mal zostať sedieť v hľadisku
8. februára 2024 o 8:26 Čas čítania 0:48 Syn poslanca Kuffu býva v sociálnom byte, aj keď podniká a vozí sa na mercedese a porsche. Mesto vysvetľuje, ako je to možné Syn poslanca Kuffu býva v sociálnom byte, aj keď podniká a vozí sa na mercedese a porsche. Mesto vysvetľuje, ako je to možné
Späť
Zdieľať
Diskusia