Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
9. septembra 2024 o 9:46
Čas čítania 0:23

V tomto okresnom meste otvoria prvý McDonald's. Stavať ho začnú už čoskoro

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mesto Galanta plánuje začať s výstavbou novej prevádzky v budúcom roku.

Okresné mesto Galanta plánuje otvoriť svoj prvý McDonald's. Miestny primátor Peter Kolek na sociálnej sieti oznámil, že záväzné stanovisko k navrhovanej stavbe už podpísal. 

S výstavbou novej prevádzky plánujú začať na jeseň 2025. 

9. septembra 2024 o 18:49 Čas čítania 0:38 Za tento „typ práce“ na Slovensku hrozí ľuďom pokuta až 331 eur. Mnohí môžu mať aj problémy so zákonom Za tento „typ práce“ na Slovensku hrozí ľuďom pokuta až 331 eur. Mnohí môžu mať aj problémy so zákonom

„Keďže navrhovaná stavba je v súlade s obsahom záväznej časti územného plánu mesta Galanta a spĺňa požiadavky na dopravné a technické vybavenie územia, verím, že už nič nebude brániť tomu, aby investor mohol začať s výstavbou na jeseň 2025. A hoci nie každý obľubuje reštaurácie tohto typu, som rád, že táto nová prevádzka prinesie ďalšie možnosti občerstvenia pre obyvateľov aj návštevníkov Galanty,“ napísal Kolek na sociálnej sieti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia