Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Nina Miščíová
13. septembra 2024 o 16:20
Čas čítania 0:24

Nové informácie o atentáte na Fica. Generálny prokurátor zverejnil novinky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Maroš Žilinka v ním zverejnenom statuse hájil prácu orgánov činných v trestnom konaní.

Generálny prokurátor Maroš Žilinka na sociálnej sieti informoval o prebiehajúcom vyšetrovaní atentátu na Roberta Fica. V príspevku opísal procesné úkony orgánov činných v trestnom konaní. 

Počas vyšetrovania mala polícia vykonať 117 výsluchov. Išlo o 1 výsluch zadržaného, 2 výsluchy obvineného, 2 výsluchy poškodených, 111 výsluchov svedkov a o 1 výsluch znalca.

Žilinka zároveň informoval, že Slovensko požiadalo počas vyšetrovania o právnu pomoc USA, Českú republiku a Švédske kráľovstvo. 

„Vyšetrovanie vražedného útoku na predsedu vlády Slovenskej republiky Roberta Fica prebieha plynule a OČTK aktívne vykonávajú všetky procesné úkony nevyhnutné k náležitému zisteniu skutkového stavu veci a dosiahnutiu účelu trestného konania,“ dodal Žilinka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia