Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová TASR
13. septembra 2024 o 18:56
Čas čítania 0:37

VIDEO: Polícia v Bratislave rozpustila drogový biznis. S dílermi si poradila po svojom, traja ľudia čelia obvineniu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Metamfetamín predávali v záhradnej chatke.

  • Niekoľkodňová policajná akcia ukončila v Bratislave ďalší rozbehnutý drogový biznis. Obvineniu čelí 49-ročná Klára A. z Trnavy, 42-ročný Milan R. a 51-ročný Vladimír A., obaja z Bratislavy. Trojica si mala zadovažovať, prechovávať a následne distribuovať metamfetamín. 
  • Milan R. si mal podľa doposiaľ zistených informácií minimálne od začiatku tohto roka zabezpečovať metamfetamín od Vladimíra A. Následne po predchádzajúcej dohode ho mal za finančnú hotovosť distribuovať viacerým užívateľom.

Prečo je to dôležité: Odhalenie nelegálnych drogových aktivít pomáha znížiť dostupnosť nebezpečných látok a chrániť obyvateľov pred škodlivými účinkami. 


Širší kontext: Vladimír A. si mal minimálne od januára 2023 taktiež zadovažovať metamfetamín, ktorý mal prechovávať najmä v záhradnej chatke a v byte v bratislavských Podunajských Biskupiciach. Po telefonickej dohode následne nelegálnu látku predával ďalším osobám. V minulosti bol už dvakrát odsúdený za drogovú trestnú činnosť.

V záhradnej chatke malo dochádzať okrem prechovávania drog aj k ich predaju. Ten mala zabezpečovať Klára A., ktorá po dohode poskytovala metamfetamín za finančnú hotovosť koncovým užívateľom.

Domov
Zdieľať
Diskusia