Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
15. septembra 2024 o 11:19
Čas čítania 0:48

PREHĽAD: Mnohé cesty na Slovensku sú neprejazdné. Dopravné obmedzenia hlásia z viacerých krajov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Viaceré úseky sú neprejazdné.

  • Polícia Slovenskej republiky upozorňuje na viaceré dopravné obmedzenia v dôsledku povodní a dažďov.
  • Situácia je kritická najmä v Bratislavskom, Žilinskom a Trenčianskom kraji.

Polícia upozorňuje, že v dôsledku nepriaznivých poveternostných podmienok sú v Bratislavskom kraji neprejazdné viaceré cestné úseky. Z ciest hlásia, že podjazd od Patrónky k ZOO v Mlynskej doline je zatopený.

Neprejazdné sú aj úseky Záhorská Bystrica - ulice Bratislavská a Gbelská a Devínska Nová Ves - Istrijská. Kritická situácia je aj na cestách medzi Borinkou, Pernekom a Stupavou. Devínska a Viedenská cesta zostávajú naďalej uzatvorené.

V Žilinskom kraji z dôvodu vylievania sa riek evidujú obmedzenia na ceste I/11 Horelica, okres Čadca - odklon dopravy na cestu I/11A, II/487 Staškov, okres Čadca na úrovni železničného mostu obmedzený jeden jazdný pruh a medzi Ochodnicou a Dunajovom. Z dôvodu vysokej hladiny rieky Kysuca je uzatvorený most na ulici Námestie Slobody Čadca - cesta I/11.

V Trenčianskom kraji uzavreli z dôvodu zaplavenia cestu III/1223 v časti Zemianske Podhradie - Zbehová, cestu medzi obcami Zemianske Podhradie a Novou Bošácou a cestu v časti Nová Bošáca - Šiance smer k štátnej hranici s Českou republikou. Polícia neodporúča cestovať úsekom na ceste II/581 Myjava časť Turá Lúka z dôvodu postupného zaplavovania vodného toku Teplica.

Prečítaj si aj tieto články:

15. septembra 2024 o 9:59 Čas čítania 0:51 Doprava v Bratislave kolabuje. Neprejazdných je viacero úsekov, električky v hlavnom meste nepremávajú Doprava v Bratislave kolabuje. Neprejazdných je viacero úsekov, električky v hlavnom meste nepremávajú
15. septembra 2024 o 8:39 Čas čítania 0:44 Dážď a silný vietor potrápia Slovensko aj v nedeľu. Hydrológovia vydali výstrahy pred povodňami vo viacerých okresoch (+mapa) Dážď a silný vietor potrápia Slovensko aj v nedeľu. Hydrológovia vydali výstrahy pred povodňami vo viacerých okresoch (+mapa)
14. septembra 2024 o 16:59 Čas čítania 1:20 Rodina z Česka musela pred vodou utiecť z domu. Na streche auta čakali na hasičov, ktorí ich prišli zachrániť na člne Rodina z Česka musela pred vodou utiecť z domu. Na streche auta čakali na hasičov, ktorí ich prišli zachrániť na člne

Domov
Zdieľať
Diskusia