Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
16. septembra 2024 o 15:11
Čas čítania 0:35

Vodičom pri Košiciach hádžu malé deti do áut kamene. Zasiahli už aj autobus

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Za priestupok hrozí páchateľovi pokuta.

  • Vodiči sa sťažujú na deti, ktoré smerom od Zeleného Dvora na Košice hádžu do áut kamene. Viacerým vodičom poškodili čelné sklá, informuje Korzár.
  • Polícia uvádza, že v roku 2024 eviduje v tejto lokalite len dve udalosti, pričom zasiahli vozidlo značky BMW aj autobus. Tvrdia, že na miestach vykonávajú pravidelné hliadky.
  • Za priestupok hrozí páchateľovi pokuta. V prípade dokázania trestného činu aj trest odňatia slobody až na dva roky.

Citát: „Dávajte si pozor, smerom od Zeleného Dvora na Košice hádžu kamene do áut. Už je to oznámené na policajnú linku 158,“ varovala Košičanka šoférov na sociálnej sieti.

Širší kontext: Polícia v stanovisku uviedla, že na mieste vykonáva pravidelné hliadkové činnosti, keďže sa v blízkosti rýchlostnej cesty nachádza osada sociálne vylúčenej skupiny obyvateľov. Na záver uviedli, že v osadách robia aj edukačné činnosti so staršími referentmi zameranými na prácu v komunitách.

Prečítaj si aj tieto články:

16. septembra 2024 o 13:32 Čas čítania 0:58 Európu zasiahne cunami. Vedci vypočítali, kedy by malo dôjsť k tejto ničivej udalosti Európu zasiahne cunami. Vedci vypočítali, kedy by malo dôjsť k tejto ničivej udalosti
16. septembra 2024 o 12:37 Čas čítania 0:32 Mikulec zverejnil zábery zaplavených policajných vozidiel. „Matúš Šutaj Eštok je klamár aj s jeho kindermanážmentom,“ odkazuje Mikulec zverejnil zábery zaplavených policajných vozidiel. „Matúš Šutaj Eštok je klamár aj s jeho kindermanážmentom,“ odkazuje
16. septembra 2024 o 10:20 Čas čítania 1:06 Poslankyňa Martina Holečková odchádza z KDH. Strana reaguje na jej krok Poslankyňa Martina Holečková odchádza z KDH. Strana reaguje na jej krok
sklo
Zdroj: Unsplash / Eyasu Etsub
Domov
Zdieľať
Diskusia