Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
16. septembra 2024 o 17:22
Čas čítania 0:30

VIDEO: V českom meste plávala ulicami Kofola. Firma prišla o množstvo barelov

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Továreň Kofoly v Krnove zaplavila voda.

Český výrobca nealkoholických nápojov Kofola v pondelok potvrdil, že jeho továreň v Krnove zasiahli veľké záplavy. Lepší prehľad o dĺžke výpadku produkcie sa tak očakáva začiatkom budúceho týždňa. Kofola však dokáže pokryť dodávky väčšiny produktov z iných závodov skupiny.

Storočná voda zasiahla v Opave okrem Kofoly aj výrobcu potravín Bidfood alebo výrobcu odevov v Jeseníku.

„Hoci sme boli dopredu dobre pripravení, Krnov zaplavila viac ako storočná voda, ktorá silno zasiahla do životov našich zamestnancov a pochopiteľne sa nevyhla ani nášmu výrobnému závodu a skladom,“ povedal Jannis Samaras, jeden zo zakladateľov Kofoly a generálny riaditeľ skupiny. V továrni Kofoly sa snažia spustiť záložnú elektrocentrálu, pretože mesto Krnov je stále bez prúdu.

Drvivú väčšinu výrobkov je Kofola schopná pokryť z iných výrobných závodov v Mníchovom Hradišti alebo Rajeckej Lesnej na Slovensku.

16. septembra 2024 o 15:53 Čas čítania 0:24 VIDEO: Pozri si, ako aktuálne stúpa hladina Dunaja. Čoskoro dosiahne úroveň 950 centimetrov VIDEO: Pozri si, ako aktuálne stúpa hladina Dunaja. Čoskoro dosiahne úroveň 950 centimetrov

Domov
Zdieľať
Diskusia