Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR
dnes 21. septembra 2024 o 16:56
Čas čítania 0:35

Tragická dopravná nehoda dvoch vozidiel a cyklistov. Pri nehode jeden z cyklistov zomrel, viacerí sú zranení

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V Petržalke sa zrazili dve autá a cyklisti, jeden z nich neprežil.

V bratislavskej Petržalke, smerom z Dolnozemskej cesty na Most Apollo, došlo v sobotu k dopravnej nehode, pri ktorej sa zrazili dve autá a cyklisti. Pri nehode jeden z cyklistov zomrel.

„Z doposiaľ nezistených príčin došlo k zrážke dvoch motorových vozidiel s dvomi cyklistami. Na mieste sa nachádza aj rýchla zdravotná pomoc. V dôsledku zrážky utrpel jeden z cyklistov zranenia nezlučiteľné so životom,“ priblížila policajná hovorkyňa Silvia Šimková

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OSZZS) SR na sociálnej sieti uviedlo, že ďalší pacient bol transportovaný s diagnózou polytrauma do nemocnice na Kramároch. „Zranení sú viacerí účastníci nehody,“ doplnilo OSZZS SR.

Polícia v súvislosti s nehodou upozorňuje na dopravné obmedzenia. Smer z Einsteinovej ulice na Most Apollo je odkláňaný na Prístavný most, rovnako tak doprava z Dolnozemskej cesty smerom na Most Apollo. „Žiadame vodičov, aby sa riadili pokynmi polície,“ vyzýva Šimková. Presné príčiny a okolnosti sú podľa polície predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Domov
Zdieľať
Diskusia