Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Barbora Fábryová TASR
dnes 24. septembra 2024 o 19:09
Čas čítania 0:30

Taraba odmietol, že by bol súčasťou tragickej dopravnej nehody. Tvrdí, že skončil v nemocnici pre silné bolesti žalúdka

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Minister poprel fámy, ktoré kolovali na sociálnych sieťach.

Sobotná operácia ministra životného prostredia SR Tomáša Tarabu (nominant SNS) bola spojená s týždeň trvajúcimi bolesťami žalúdka. Minister  odmietol, že by bol účastníkom smrteľnej dopravnej nehody. Taraba o tom informoval na sociálnej sieti.

„Žiadnu dopravnú nehodu som ani ja, ani nikto z mojich šoférov nespôsobil. Viem zverejniť operačnú správu, vie to doložiť operačný tím a verím, že polícia v tomto prípade začne okamžite trestné stíhanie všetkých, čo toto v uplynulých dňoch na sociálnych sieťach šírili,“ napísal Taraba.

Na sociálnych sieťach sa šírili informácie o tom, že Tomáš Taraba bol vraj účastníkom tragickej dopravnej nehody, ktorá sa stala v sobotu 21. septembra v Petržalke. Na otázku, či bolo rozbité auto vládnou limuzínou Tomáša Tarabu, nám odpísala aj odbor komunikácie envirorezortu. „Ministerstvo životného prostredia SR nebude komentovať hoaxy,“ uviedli rovnako ako Taraba.

Domov
Zdieľať
Diskusia