Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Eva Thonhauserová
25. septembra 2024 o 11:43
Čas čítania 0:50

Známy moderátor Peter Bielik zakladá nové médium. Vysvetľuje, čo ho bude oddeľovať od Kovačičovej 360° a DVTV

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na novom médiu sa bude podieľať aj Martina Schindlerová.

  • V slovenskom online spravodajskom priestore sa čoskoro objaví nový projekt s názvom BIELIK ONLINE, za ktorým stojí Peter Bielik, známy moderátor z televízie TA3 a denníka Pravda.
  • Nový portál chce odlíšiť od konkurencie, ako sú Kovačičov 360° a DVTV s moderátorom Miroslavom Frindtom. BIELIK ONLINE sa plánuje zameriavať na spravodajstvo, publicistiku a najmä slovenskú hudbu, uviedol Bielik pre Trend Mediálne
  • Bielik plánuje priniesť 100 % mladej slovenskej hudby, vrátane hitparády Top Ten, ktorú bude moderovať Martina Schindlerová.

Prečo je to dôležité: Vytvorenie nového spravodajského portálu je odpoveďou na súčasné trendy v online médiách, pri ktorých tradičné televízie čelia postupnému znižovaniu sledovanosti kvôli čoraz väčšiemu presunu diváckeho publika na internet. 

Širší kontext: Bielik neplánuje financovať svoj projekt prostredníctvom crowdfundingových kampaní, ako to napríklad spravil projekt 360° bývalého moderátora Na telo Michala Kovačiča. Uviedol, že dobrý novinár by si mal vedieť „zarobiť normálne“. Štúdio si založil vo svojom byte a prezradil, že jeho tím je pripravený pracovať bez výplat, pokiaľ projekt nezačne generovať zisk. 

24. septembra 2024 o 18:40 Čas čítania 8:36 Šišoláková z 360°: V STVR mi oznámili, že nemám opúšťať kanceláriu, kým nepodpíšem výpoveď (Rozhovor) Šišoláková z 360°: V STVR mi oznámili, že nemám opúšťať kanceláriu, kým nepodpíšem výpoveď (Rozhovor)

Tím bude podľa Bielika pozostávať zo skúsených profesionálov, no konkrétne mená ešte nezverejnil. Na rozdiel od iných projektov chce Bielik vytvoriť „lineárne“ vysielanie, v ktorom by produkoval obsah v preddefinovaných časoch a diváci ho môžu sledovať podľa stanoveného rozvrhu.

Peter Bielik.
Peter Bielik. Zdroj: TA3

Ak chceš vedieť viac, prečítaj si tiež: 

25. septembra 2024 o 7:38 Čas čítania 0:55 Na telo sa čoskoro vráti na obrazovky, je známy dátum prvej časti. Namiesto Kovačiča predstaví televízia novú moderátorku Na telo sa čoskoro vráti na obrazovky, je známy dátum prvej časti. Namiesto Kovačiča predstaví televízia novú moderátorku
23. septembra 2024 o 13:01 Čas čítania 1:02 Michal Kovačič bude žalovať Markízu. Tvrdí, že jeho výpoveď je protizákonná Michal Kovačič bude žalovať Markízu. Tvrdí, že jeho výpoveď je protizákonná
3. septembra 2024 o 19:31 Čas čítania 0:43 Projekt Michala Kovačiča atakuje hranicu pol milióna eur. Redakcia sľubuje rok nezávislého fungovania Projekt Michala Kovačiča atakuje hranicu pol milióna eur. Redakcia sľubuje rok nezávislého fungovania
Domov
Zdieľať
Diskusia