Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Eva Thonhauserová
25. septembra 2024 o 7:38
Čas čítania 0:55

Na telo sa čoskoro vráti na obrazovky, je známy dátum prvej časti. Namiesto Kovačiča predstaví televízia novú moderátorku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na telo sa vracia po veľkej letnej prestávke a personálnych výmenách.

  • Politická diskusná relácia Na telo sa po letnej prestávke vracia na obrazovky televízie Markíza. Prvú časť uvidia diváci v nedeľu 20. októbra 2024 o 13:00.
  • Namiesto Michala Kovačiča diváci privítajú na moderátorskom poste Karolínu Lacovú, ktorá do TV Markíza prichádza po sedemročnej skúsenosti vo verejnoprávnom Slovenskom rozhlase.
  • Relácia chce zaujať vynoveným konceptom, ktorý by mal divákom priniesť atraktívnejší obsah a pútavejšie diskusie, informujú TV Noviny.

Citát:„Je to pre mňa nielen veľká kariérna výzva, ale aj príležitosť priblížiť divákom dôležité informácie, ktoré im pomôžu lepšie sa zorientovať v aktuálnom dianí. Verím, že spolu s mojimi hosťami vytvoríme priestor pre zaujímavé a hodnotné rozhovory,“ uviedla Lacová.

Prečo je to dôležité: Na telo patrí medzi najsledovanejšie politické diskusie na Slovensku. Reláciu moderoval Michal Kovačič, ktorého Markíza prepustila po tom, ako v živom vysielaní povedal, že Slovensko zažíva „orbanizáciu médií“. Odkazoval na vládne zásahy vlády do verejnoprávneho média a snahu kontrolovať ich obsah.

Širší kontext: Karolína Lacová prichádza do relácie so skúsenosťami z verejnoprávneho rozhlasu, kde moderovala diskusné formáty na rôzne témy, vrátane politiky a spoločenských otázok. Diváci ju môžu poznať napríklad z moderovania prezidentskej debaty medzi Ivanom Korčokom a Petrom Pellegrinim pred 1. kolom prezidentských volieb.

Michal Kovačič na začiatku septembra oznámil, že zakladá nové médium 360°, súčasťou ktorého bude aj bývalý redaktor Markízy Adel Ghannam a bývalá redaktorka RTVS (dnes STVR) Barbora Šišoláková.

Anketa:
Bude ti v Na telo chýbať Michal Kovačič.
Áno.
Nie.
Áno.
78 %
297 Hlasov
Nie.
22 %
83 Hlasov

Ak chceš vedieť viac, prečítaj si tiež:

23. septembra 2024 o 13:01 Čas čítania 1:02 Michal Kovačič bude žalovať Markízu. Tvrdí, že jeho výpoveď je protizákonná Michal Kovačič bude žalovať Markízu. Tvrdí, že jeho výpoveď je protizákonná
3. septembra 2024 o 19:31 Čas čítania 0:43 Projekt Michala Kovačiča atakuje hranicu pol milióna eur. Redakcia sľubuje rok nezávislého fungovania Projekt Michala Kovačiča atakuje hranicu pol milióna eur. Redakcia sľubuje rok nezávislého fungovania
24. septembra 2024 o 18:40 Čas čítania 8:36 Šišoláková z 360°: V STVR mi oznámili, že nemám opúšťať kanceláriu, kým nepodpíšem výpoveď (Rozhovor) Šišoláková z 360°: V STVR mi oznámili, že nemám opúšťať kanceláriu, kým nepodpíšem výpoveď (Rozhovor)
Domov
Zdieľať
Diskusia