Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
1. októbra 2024 o 13:24
Čas čítania 0:42

PREHĽAD: Zápas medzi Slovanom a Manchester City prinesie početné zmeny v infraštruktúre Bratislavy. Polícia zverejnila detaily

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zápas začína vo večerných hodinách.

Dnes 1. októbra sa na Tehelnom poli v Bratislave odohrá významný futbalový zápas medzi ŠK Slovan Bratislava a Manchester City, ktorý priláka veľa divákov. Zápas začne o 21:00, ale už od popoludnia budú platiť viaceré dopravné obmedzenia, ktoré sa dotknú okolia štadióna. Polícia preto odporúča návštevníkom aj obyvateľom byť pripravení na zmeny.

Polícia avizuje viaceré zmeny:  

1. Vodiči

  • Od 14:00 do 24:00 budú uzavreté Kalinčiakova ulica a ulica Viktora Tegelhoffa. Na parkovanie môžete využiť iné ulice, ako napríklad Za kasárňou.

2. Peší návštevníci

  • Od 18:00 sa nebude dať vstúpiť na ulicu Viktora Tegelhoffa pešo. Kalinčiakova ulica však zostane pre chodcov otvorená.

3. Rodiny s deťmi

Detské ihrisko Nová doba bude zatvorené od 14:00 do konca zápasu.

4. Fanúšikovia:

  • Tým, ktorí prídu na zápas, polícia odporúča použiť verejnú dopravu, aby sa vyhli problémom s parkovaním a dopravnými komplikáciami.

Opatrenia a odporúčania polície:

  • Na bezpečnosť a poriadok bude dohliadať zvýšený počet policajných hliadok, vrátane špeciálnych jednotiek a služobných psov.
  • Polícia bude prítomná nielen v okolí štadióna, ale aj v centre mesta.
  • Všetkých fanúšikov vyzýva k slušnému správaniu a k dodržiavaniu verejného poriadku.

Domov
Zdieľať
Diskusia