Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
dnes 5. októbra 2024 o 13:11
Čas čítania 0:27

MAPA: Pozri, kde všade videli medveďa. Na mnohých miestach nahlásili aj útoky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na týchto miestach došlo k priamemu stretu medveďa s človekom.

Portál Sprej na medveďa pravidelne aktualizuje interaktívnu mapu, na ktorej si môžeš pozrieť, v blízkosti ktorých obcí a miest sa pohybuje medveď. Portál upozorňuje, že mapa má iba informatívny charakter a nemusí zachytiť všetky miesta, na ktorých sa medvede pohybujú.

„Mapa nezobrazuje populáciu medveďov na Slovensku. Na mape sú miesta, kde výskyt medveďa hlásili obce a upozorňovali občanov na ich pohyb. Nemusia na nej byť zahrnuté všetky udalosti a hlásenia. Lokality vyznačené na mape sú orientačné,“ informuje portál.

5. októbra 2024 o 12:45 Čas čítania 0:19 AKTUÁLNE: V obci Hybe zaútočil medveď. Muž zraneniam podľahol AKTUÁLNE: V obci Hybe zaútočil medveď. Muž zraneniam podľahol

Body na mape sú zaznačené v dvoch farbách. Čierna farba zachytáva hlásenia o výskyte či zahliadnutí šelmy. Červená zobrazuje miesta, na ktorých došlo k stretnutiu medzi človekom a medveďom. Po kliknutí na konkrétnu ikonu sa zobrazia dodatočné informácie.

medveď
Zdroj: Sprej na medvede
Domov
Zdieľať
Diskusia