Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
dnes 9. októbra 2024 o 14:51
Čas čítania 0:20

Okamžité platby sa stanú realitou pre všetkých. Novinka vstúpi do platnosti už v budúcom roku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nové nariadenie prikazuje bankám, aby prijímanie okamžitých platieb prijímali do 9. januára 2025 a odosielali ich do 9. októbra 2025.

Slovenské banky zavádzajú populárnu službu. Okamžité platby sa stanú realitou už od januára 2025. Hoci niektoré banky už túto službu ponúkajú, od budúceho roka bude dostupná pre všetky krajiny eurozóny.
 
Nové nariadenie prikazuje bankám, aby prijímanie okamžitých platieb umožnili do 9. januára 2025 a odosielanie týchto platieb do 9. októbra 2025.
 
Zároveň platí, že banky nesmú účtovať za novinku vyššie poplatky ako za iné platby.
 
Okamžité platby v súčasnosti ponúka Tatra banka, Slovenská sporiteľňa, Fio banka, Oberbank, J&T BANKA, Všeobecná úverová banka, Československá obchodná banka. 

17. septembra 2024 o 20:02 Čas čítania 0:21 Ďalšia slovenská banka spúšťa populárnu funkciu. Okamžité platby budú môcť klienti Privatbanky posielať už o pár mesiacov Ďalšia slovenská banka spúšťa populárnu funkciu. Okamžité platby budú môcť klienti Privatbanky posielať už o pár mesiacov
Domov
Zdieľať
Diskusia